Öka försäljningen med paid social

Det finns fler anledningar till att överväga betald social medieannonsering, eller paid social som det också kallas. Förutom att du når din målgrupp och ökar försäljningen direkt finns det ännu fler fördelar.

Bred räckvidd
Sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, Pinterest och LinkedIn har många användare, vilket såklart gör dem till utmärkta kanaler att nå ut till en bred målgrupp. Genom att använda paid social, kan du nå ut till en större publik än vad som är möjligt genom organisk tillväxt. 

Målgruppsinriktning
Med paid social kan du definiera och nå en specifik målgrupp, eftersom de samlar in användardata som demografi, beteendemönster, aktivitet och intressen. Vi hjälper till att rikta in annonserna mot en specifik målgrupp, vilket i sin tur ökar chansen för högre konverteringar.

Öka varumärkesbyggande
Genom att synas med betalda annonser på sociala medieplattformar kan du öka varumärkeskännedomen och nå ut till personer som ännu inte är bekanta med ditt företag eller produkt. Detta kan leda till fler potentiella kunder och ökad försäljning i framtiden.

Effektiv mätbarhet
Paid social ger möjlighet till djupare insikter i annonsens prestanda, effektivitet, antal visningar, klick, konverteringar och mycket mer. Detta ger möjlighet till ständig optimering och förbättring av kampanjerna.

Med vår erfarenhet hjälper vi dig att:

Tillsammans skapar vi bättre resultat

När du annonserar på digitala kanaler via oss behöver du inte gissa dig till vad som kommer att ge bäst resultat. Vi använder erfarenhet, kunskap, data och teknik för att skapa annonser som ger snabb reaktion och leder till så mycket handling som möjligt. På så sätt kan du vara säker på att din annonsering blir så kostnadseffektiv som möjligt. Att mäta resultat är roligt, men att se resultat är ännu roligare.

Oavsett vad du vill sälja; bilar, nyproducerade bostäder, inkassotjänster, kavajer, kakor eller lån, kan vi hjälpa dig att nå dina mål. Kika gärna på några av våra tidigare projekt för att bli inspirerad. Men vänta inte för länge – öka din försäljning redan idag.

”Vi säljer saker som kunderna inte ens visste att de behövde.”//Mikael Aldestam