SoMe-marknadsföring

SoMe-marknadsföring

Var hänger din målgrupp? Vi ses där.


Var hänger den största delen av befolkningen? Online. Var når du då så stor del som möjligt av din målgrupp? På digitala kanaler. Hur gör vi det? Via programmatisk (digital) annonsering. Då kan vi definiera målgruppen med data och se till att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Det kan vara en annons på Facebook, en nyhetssida eller ett forum. Eller en video på YouTube. Självklart är annonseringen placerad där din målgrupp hänger – och självklart följer vi upp resultatet och anpassar både innehåll och målgrupp om så behövs. Vi nöjer oss inte förrän vi når ett gynnsamt resultat.

Men vad händer efter annonseringen? Vi kan ta fram en landningssida som hänger ihop med kampanjen. Även den anpassar vi så kunden tar sista steget och klickar hem din produkt eller tjänst. Och det är det som är så tacksamt med digital annonsering.

Hur kan vi hjälpa dig?
·      Definiera, hitta och anpassa målgrupp.
·      Producera och anpassa såväl statiska som rörliga annonser.
·      Paid social; annonsering i sociala medier.
·      Producera innehåll till landningssida.
·      Anpassa annonser efter målgrupp, trots samma produkt.

Vad får du ut av digital annonsering?
Du behöver inte gissa dig till vad som kommer att ge bäst resultat när du annonserar på digitala kanaler via oss. Vi använder erfarenhet, kunskap, data och teknik för att din annonsering ska skapa reaktion så fort som möjligt, leda till så mycket handling som möjligt och därmed vara så kostnadseffektiv som möjligt. Att mäta resultat är roligt, men att se resultat är ännu roligare.

Bilar, nyproducerade bostäder, inkassotjänster, kavajer, kakor, lån… Oavsett vad du vill sälja, kan vi hjälpa dig. Kika på några av våra tidigare jobb och inspireras. Men varför vänta? Se till att bli vårt nya case – och öka din försäljning redan i dag.
 

”Vi säljer saker som kunderna inte ens visste att de behövde.”//Mikael Aldestam