Om oss

Hjärta, hjärna och teamwork

På Reaktion är vi måna om att främja en fin stämning, en omtanke och ett teamwork som både gör att vi själva trivs bättre på jobbet men som också våra kunder känner av i de kundprojekt vi lägger ner både engagemang och glädje i. Reaktion är en av Nordens ledande tech marketing-byråer inom kreativ, datadriven kommunikation. Byrån grundades 2001 av Jan Ringsö och har sedan dag ett hjälpt företag och organisationer att få rätt målgrupp att agera i rätt kanal och vid rätt tidpunkt.
Kort sagt, skapa reaktioner som får målgruppen att agera – direkt. Att klicka på ”Läs mer” i det där mailet, ”Gå till kassan” på den där sajten eller att kolla på den där youtube-filmen.
Idag är vi ett växande team analytiker, strateger och kreatörer som drivs av att lösa problem tillsammans med dig som kund.

Jobba hos oss

Vi är alltid på jakt efter duktiga och kreativa människor.
Skicka gärna in en spontanansökan till jobb@reaktion.se

Ledig tjänst: Nu söker vi en frilans-copywriter

Nu söker vi en vass frilans-copywriter med stark digital kompetens som utmanar och vill bli utmanad för att kunna göra skillnad för byråns framgång samt för att lösa kundens kommunikativa utmaning på bästa möjliga vis.

Till annonsen

Kreditvärdighet

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se