Överraska dina kunder redan på Google

Vad söker din målgrupp på för att hitta din produkt eller tjänst? Och hur får du målgruppen att välja just din produkt eller tjänst? Det enkla svaret är att du vill hamna högt upp på Googles söksida, om inte högst upp. Men det är enklare sagt än gjort – här kommer vår expertis in. Vi förstår skillnaden mellan sökningar som görs av intresse och sökningar som leder till direkta köp. Vi förstår kostnadseffektiva lösningar. Vi förstår skillnaden mellan sökmotoroptimering (SEO) och sökmotorannonsering (SEM). Och vi kan avgöra vad som är bäst för dig.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vad får du ut av SEO/SEM?

Med hjälp av SEO och SEM får du direkt synlighet på Google. Du hamnar högt upp på söksidan och får på så vis försprång. Det är ett naturligt sätt att driva trafik till din sida, vilket även ökar din trovärdighet som avsändare. Både SEO och SEM är väldigt kostnadseffektiva tillvägagångssätt för att öka ditt varumärkes synlighet. Med SEO kan du synas organiskt och i längden slippa betala. Med SEM får du ett snabbare resultat som är enklare att mäta. Med båda kan vi med hjälp av SEM ta fram optimal SEO. Välkommen in i sökordsdjungeln.


"Utmaningen med sök är att förstå vad som händer i sökarens huvud när sökningen görs, och att sedan bygga en relevant konverteringsresa baserat på det."// Mikael Aldestam