Webinarie: Så kan du använda Amazon till din fördel.

Webinarie: Så kan du använda Amazon till din fördel.

Så kan du använda Amazon till din fördel.

Det har nog inte gått många förbi att Amazon kommer till Sverige. Det kan vid första anblick ses som ett hot för många svenska e-handlare och företag, men vi vill lova att det snarare kan vara till stor hjälp.

Techföretaget som klättrade sig till börstoppen

Amazon är världens största detaljhandelsföretag, och det kan tyckas konstigt att det inte har kommit till Sverige förrän nu. Företaget började som en online bokhandel, men dom breddade sig snabbt till allt ifrån datorspel till möbler och mat. Idag fokuserar dom inte bara på e-handel, streaming och molntjänster, utan dom jobbar även med artificiell intelligens.

Låt oss presentera Nate Travers

För att lära oss lite mer om Amazon har vi på Reaktion fått äran att bjuda in Nate Travers, director of E-commerce & digital marketing på Urbanista. Förutom det har han bland annat jobbat på Happy Socks. Där ledde han teams och projekt i sälj på bland annat Amazon, eBay, och Zalando. Nate kommer berätta om hans erfarenheter av köpt marknadsföring och försäljning via Amazon. Vi försöker även belysa skillnader och likheter mellan Amazon, Google och Facebook.

Webinariet avslutas med en Q&A, där du själv kan få ställa dina frågor.

Nate Travers, director of E-commerce & digital marketing på Urbanista