Vi blev tvåa i årets arbetsgivare!

Vi blev tvåa i årets arbetsgivare!

Årets Byrå har i år en ny kategori - Bästa arbetsgivare - ett pris som Regi delar ut i samarbete med fackförbundet DIK och Resumé. Reaktion var en av de sex nominerade byråerna, av totalt 142 deltagare och fick till slut en delad andraplats i tävlingen. Det är vi givetvis otroligt stolta över! 

Anna Troberg, förbundsordförande på DIK: "– Byråbranschen är kreativ och spännande plats som många söker sig till. Men, det är också en plats där man ofta glömmer bort arbetsmiljöfrågor som annars är självklara på den svenska arbetsmarknaden."


"Vi på Reaktion har sedan några år tillbaka arbetat efter en modell där nöjda medarbetare är det viktigaste att fokusera på som utgångspunkt. Det ger en ofantligt fin utväxling om man fokuserar på människorna först", säger Jan Ringsö, VD. "Att våra medarbetare är nöjda och mår bra innebär att även våra kunder blir nöjdare." 

"Rent konkret innefattar det en mängd olika delar. Allt ifrån förmåner i form av gemensam träning en timme i veckan på betald arbetstid, till framarbetad plan för att förebygga stress i en bransch där det generellt sett finns ett högt tempo. Men det innefattar även en hel del annat, till exempel att alla medarbetare får vara delaktiga i beslut och kunna påverka sin egen utveckling.

Vi är inte klara än, och det kommer vi heller inte att bli. Det här är ett viktigt arbete som lever vidare och utvecklar nya delar i takt med att vi själva växer som människor. Men att vi är nominerade till årets arbetsgivare är förstås en väldigt fin bekräftelse på att det vi gör är rätt, och det gör mig otroligt glad och stolt." 

De nominerade byråerna 

Resumés artikel om nomineringarna, och listan med de nominerade byråerna, hittar du här: resume.se/kommunikation/tavling/byraerna-som-kan-bli-branschens-basta-arbetsgivare/

Hur hela tävlingen slutade och vilka som kammade hem förstapriset i de olika kategorierna kan du läsa om här: https://www.resume.se/kommunikation/tavling/har-ar-vinnarna-i-arets-byra-2020/