Möt Viktor – vår nya Account Executive

Möt Viktor – vår nya Account Executive

Var kommer du senast ifrån och vad har du gjort innan?
Jag kommer från Grade-koncernen som tillhandahåller hr-verktyg för hela medarbetarresan. Det är allt från rekryteringsverktyg, digitalreferenstagning, LMS, pulsmätningar etc. En SaaS-koncern helt enkelt.
Annars har jag arbetat med sälj i snart 11 år inom olika branscher – för kontorsmaterial/företagsprodukter, energieffektivisering för fastigheter, som leverantör inom tillverkningsindustrin och även som bilförsäljare.
  
Hur kommer det sig att du ville jobba som just Account Executive?
Jag har alltid varit väldigt social och var redan som liten nyfiken på människor. Mitt driv i livet har alltid varit att hjälpa människor runt om mig, så tanken var egentligen att bli polis efter gymnasiet. 
Men en av mina barndomsvänner tyckte att jag skulle passa som säljare. Och det var en bra insikt. För då kan jag vara social, samtidigt som jag hjälper människor och företag med produkter och tjänster varje dag. Jag följde min barndomsväns råd och nu är jag fortfarande fast i yrket sedan drygt ett decennium.
  
 Vad tror du kommer bli de roligaste utmaningarna med din roll?
Jag ser utmaningar som möjligheter och här tror jag att min breda bakgrund inom försäljning med olika branscher kommer vara till hjälp. Som med allt i livet blir man aldrig fullärd. Mitt motto är att varje möte med en ny människa är en möjlighet för mig att ta till mig ny kunskap.
  
Kul att veta om dig som inte många vet?
Jag hade kunnat spela huvudrollen som Tsatsiki i ”Tsatsiki, morsan och polisen”. 
Som liten gick jag på Vår Teater och blev uttagen till audition för filmen, där jag var en av de sista kandidaterna.