Möt Hedda– våra nya praktikant

Möt Hedda– våra nya praktikant

Varför vill du utbilda dig till digital marknadsförare?
Ända sedan jag var liten har jag haft ett intresse för marknadsföring och jag har länge vetat att jag senare i livet kommer att vilja jobba med det. Samtidigt var det en slump att jag började studera digital marknadsföring. Jag hade sökt runt till lite olika universitet för att studerar ekonomi, men på den sista ansökningsdagen hittade jag skolan IHM. Jag läste på om utbildningen, tyckte att det lät väldigt intressant och kände att detta kommer passa mig perfekt. Äntligen kunde min dröm uppfyllas.

Vad är roligast inom digital marknadsföring?
Det är svårt att svara något specifikt. Jag tycker att det mesta inom området är roligt. Och jag ser min praktikperiod som en möjlighet att både dyka djupare och upptäcka bredden inom digital marknadsföring.

Berätta något kul om dig som inte många vet
Jag har 19 kusiner, jag kan breakdance (eller ja, ett steg) och jag bestämde namn på min lillebror utan mamma och pappas vetskap eller godkännande.