Möt Ola — förstärker oss inom e-com och CRM.

Möt Ola — förstärker oss inom e-com och CRM.

Var kommer du senast ifrån och vad har du gjort innan?
Jag kommer från KungSängen där jag arbetade som chef för e-handel och omnikanal. Innan dess var jag e-handelskonsult och hjälpte massor av företag med olika systembyten, CRM-projekt och strategiarbeten. En stor del av min tid ägnade jag också åt interimsuppdrag och har varit tillförordnad e-handelschef på en rad retailbolag. Jag har även arbetat som nordisk e-handelsansvarig på Nestlé Purina, och drivit ett e-handelsbolag som heter Runforest (ägs och drivs idag som ett separat varumärke av Footway).
 
Hur kommer det sig att du ville jobba som just e-handels- och CRM-konsult?
Jag drivs av ständig utveckling och förändringsledning. Som konsult är det oftast därför man träffar kunder; det finns ett behov som behöver adresseras, eller en förändring som behöver genomföras. Man kanske har kört fast i sitt arbete, en medarbetare har lämnat organisationen, eller att man vill accelerera arbetet inom ett specifikt område. Det är det jag trivs bäst med.

Vad tror du kommer bli de roligaste utmaningarna med din roll?
Jag gillar när det händer mycket, och får otroligt mycket inspiration av att träffa människor, höra om deras affär, utmaningar och prioriteringar. Så det ser jag mycket framåt emot. Sen kommer det också bli väldigt spännande att få möjlighet att jobba tillsammans med våra fantastiska kunder.

Kul att veta om dig som inte många vet?
Att jag har samlat på vin i över 15 år och med det byggt en samling som jag antagligen inte kommer att kunna konsumera under min livstid utan att få bestående men.