Möt Magnus – vår nya affärsområdeschef

Möt Magnus – vår nya affärsområdeschef


Var kommer du senast ifrån och vad har du gjort innan? 

Jag har ett långt förflutet inom marknadsföring- och kommunikationsbranschen och kommer senast från en tjänst som marknadschef på ett IT-bolag. Dessförinnan var jag VD och en av delägarna på reklambyrån IK Stockholm.

Vad tror du kommer bli de roligaste utmaningarna med din roll?

Att få hjälpa både befintliga och nya kunder att med hjälp av kreativ insiktsbaserad kommunikation både bygga varumärkesupplevelsen och driva affären till nya höjder. Allra helst långsiktigt med ett Lifecycle Communication-perspektiv.

Hur kommer det sig att du ville jobba som just affärsområdeschef och strategisk projektledare?

Jag tycker att Reaktion har ett mycket spännande erbjudande med datadriven kommunikation och ett helhetserbjudande som ligger helt rätt i tiden. Men jag ser också en stor potential att flytta fram positionen ytterligare – och för det så ser förutsättningarna mycket bra ut.

Kul att veta om dig som inte många vet?

Att jag har ”rätt” att bära röda byxor…
För några år sedan så seglade jag över Atlanten med ARC (Atlantic Rally for Cruisers). Det var ca 3500 sjömil, tog 19 dygn och båten jag seglade på kom 22:a av 250 båtar. Till historien hör också att ingen av besättningen kände varandra tidigare – så det var även en social utmaning, men en fantastisk upplevelse och erfarenhet.

Vill du höra Magnus berätta mer om Lifecycle Communication och hur det kan öka er kundlojalitet? Hör av dig till Magnus på magnus.nystrom@reaktion.se eller ring 070-850 66 84.