Möt John - vår nya digitala specialist

Möt John - vår nya digitala specialist

Var kommer du senast ifrån och vad har du gjort innan? 

Senast kommer jag ifrån en praktik på byrån Perfect Fools men dessförinnan tog jag examen i Strategisk Kommunikation från Berghs. Utöver det har jag pluggat och spelat (vanlig) fotboll ett år i Florida, tagit en ekonomikandidat i Uppsala och haft ett utbyte i Melbourne.

Hur kommer det sig att du ville jobba som just Junior Digital Specialist.

Jag har en bakgrund inom Strategi men på Berghs fick vi aldrig riktigt gå på djupet inom digitala. Är därför supertaggad på att lära mig mer om digital kommunikation och se hur jag kan applicera mina tidigare kunskaper i min nya rollen som digital specialist.

Vad tror du kommer bli de roligaste utmaningarna med din roll?

Resultat! I kontrast till det ”above the tree tops” varumärkesjobb jag hållit på med tidigare uppskattar jag verkligen hur snabbt man får feedback på exempelvis de FaceBook-kampanjer man skapar.

 

Kul att veta om dig som inte många vet?

Brett svar: sport och musik! Nischat svar: Amerikansk fotboll och Guitar Hero. Intressant kuriosa på temat är att jag vunnit student SM-guld i Amerikansk Fotboll och att jag klarat Through the Fire and Flames på expert (svåraste låten på svåraste svårhetsgraden på Guitar Hero).