Möt Frida – vår nya produktionsledare

Möt Frida – vår nya produktionsledare

Var kommer du senast ifrån och vad har du gjort innan? 
Jag kommer direkt från Universitetet där jag gick en kandidat i Marknadskommunikation. Mitt intresse för marknadsföring och reklam har växt mer och mer under åren och blev därmed ett självklart val när jag sökte mig till utbildningen. Att nu få jobba inom detta område som produktionsledare är jag otroligt exalterad inför!
 
Hur kommer det sig att du ville jobba som just produktionsledare?
Jag gillar mixen med att jobba strukturerat mot deadlines och att vara social med mycket kundkontakt och samarbete med kollegor. Att få jobba på Reaktion med otroligt kompetenta och härliga kollegor, där ingen dag är den andra lik, passar mig utmärkt. 
 
Vad tror du kommer bli de roligaste utmaningarna med din roll? 
Att hantera många projekt samtidigt och leverera resultat som skapar reaktioner! 
 
Kul att veta om dig som inte många vet?
Jag har tävlingsdansat i hiphop och disco under flera år. Tyvärr har jag lagt dansskorna på hyllan, men det är något jag fortfarande älskar!