Jonathan förstärker vårt säljteam

Jonathan förstärker vårt säljteam

Var kommer du senast ifrån och vad har du gjort innan?

– Jag kommer senast från Bonnier Publications där jag jobbat som Account manager med ansvar för mindre digitala produkter och även hjälp till med förberedelser inför lansering av Vi i Villas webbshop.

Hur kommer det sig att du ville jobba som just Customer Success Manager?

– Det har alltid varit viktigt för mig med relationer till människor och genom att jobba med sälj så får jag dagligen träffa nya människor och knyta nya kontakter, vilket är något som jag verkligen värdesätter.

Vad tycker du är roligast med din roll? / Vad tror du kommer bli de roligaste utmaningarna etc?

– Det roligaste med min roll är att få jobba med en produkt som på riktigt gör skillnad för kunderna.

Kul att veta om dig som inte många vet?

– Jag är en riktigt vinnarskalle så sport har alltid varit ett av mina stora intressen, men framförallt fotboll.