DM-specialist som tävlat i maratondans – möt Christina

DM-specialist som tävlat i maratondans – möt Christina

Var kommer du senast ifrån och vad har du gjort innan? 

Nu senast kom jag från ett boktryckeri som heter Scandbook, där jag var försäljnings- och marknadsansvarig i Sverige. Innan dess arbetade jag på BrandFactory med visuell kommunikation och varumärkesprofilering. Jag har en lång erfarenhet av den grafiska branschen och försäljning inom DM/DR.

Vad tror du kommer bli de roligaste utmaningarna med din roll?

Jag har arbetat mycket med direktmarknadsföring och det kan vara en utmaning att mitt i allt digitalt få kunden att även förstå värdet av fysiska utskick. Vi kan få överraskande stor effekt av det som landar i våra brevlådor, när det är rätt genomtänkt. Därav ser jag fram emot att hjälpa kunder hitta tillbaka till taktila utskick!

 

Hur kommer det sig att du ville jobba som just DM-specialist?

Tillfredsställelsen i att kunna hjälpa andra göra bra affärer genom något som jag har kunskap i sedan långt tillbaka. Och så vill jag självklart vara en del av det här härliga kompetenta gänget på Reaktion.

 

Kul att veta om dig som inte många vet?

Jag har övervunnit min höjdskräck genom att hoppa fallskärm. Jag älskar att dansa och har faktiskt tävlat i maratondans! 

Vill du veta mer om hur du kan få en framgångsrik DM-kampanj? Hör av dig till Christina på christina.zeijlon@reaktion.se eller ring 070-288 87 22.