Digital marknadsförare på praktik

Digital marknadsförare på praktik

Välkommen Jonas!

 

Vad är det för utbildning du går?

Jag studerar mitt andra och sista år på IHM Business School där jag läser en utbildning som heter Digital Marketing & Sales Analytics. Det är en heltäckande utbildning inom digital marknadsföring med stort fokus på att samla in och analysera data.

Vad har du för bakgrund?

Innan jag satte mig i skolbänken igen jobbade jag inom retailbranchen i närmare 8 år och har på första parkett fått uppleva den digitala utvecklingen.

Vad är roligast inom digital marknadsföring? 

Jag har egentligen inte fastnat för något specifikt område än utan jag försöker lära mig så mycket som möjligt och suga in allt. Förhoppningsvis kan jag i framtiden jobba i en bred kreativ roll där jag hela tiden har chans att utvecklas.

Vad tycker du annars om att göra? 

På fritiden tycker jag om att vara med min familj, jag har två små barn, sambo och en hund, så familjelivet tar mycket av min tid. Annars är serier, litteratur och extremsporter stora intressen. Det känns extremt spännande att få göra praktik (LIA) på ett företag som Reaktion och jag är helt övertygad om att det är rätt plats för min vidare utveckling.

Vi ser fram emot att få ha dig här hos oss Jonas!