Bygg ditt eget SWAT-team

Ibland behöver du sätta in snabba och konkreta insatser i din marknadsföring HÄR och NU, exempelvis under stora förändringar eller perioder där arbetsbelastningen ökar och du behöver förstärka ditt team med kompetenser. Då är vår SWAT-teamlösning något för dig.

Behöver du en tydlig start av ett projekt, en lansering av något slag eller en omstart har vi den strategiska kompetensen. Reaktion har också den praktiska förståelsen för hur marknadsinsatserna ska gå till och kan hjälpa till med allt från planering och paketering till genomförande.

Exempel på roller:

Tillförordnad marknadschef Postkodlotteriet
När vår kund Postkodlotteriet fick licens för att starta sin verksamhet i Norge behövde de en erfaren marknadschef som kunde hjälpa till under en period. Reaktions strategiska kompetens i kombination med taktik och genomförande i organisationen blev en lösning som tillförde en mycket snabb och effektiv lansering av Postkodlotteriet Norge.

Tillförordnad marknadschef Svensk Fastighetsförmedling
I samband med en vakant tjänst agerade Reaktion under en tid marknadschef för Svensk Fastighetsförmedling. Vårt SWAT-team hade då bland annat ansvar att driva varumärkes- och digitala kampanjer via både Facebook och Google.

Strateg, skribent eller formgivare?
Behöver du förstärkning i ditt team kan våra erfarna medarbetare bidra. Kanske har du också behov av skribenter, formgivare eller strateger under en kortare period?

Förstärk ditt team genom att höra av dig till jan.ringso@reaktion.se

”SWAT (akronym för Special Weapons and Tactics); är en av benämningarna för polisiära insatsstyrkor i USA. SWAT består av specialtränade poliser som kallas in när farliga situationer uppstår. ”

Wikipedia