Sprid ditt varumärke med stil

Är det dags för ditt modeföretag att expandera – för kläderna och accessoarerna att bäras av fler människor runt om i världen? Genom att synas och sälja dina produkter på större plattformar än din egen, så kallade marketplace, når du fler. Men att hitta rätt marketplace, att sälja in dina produkter och att förstå processen är inte alltid lätt. Och det är där vi kommer in.

Med vår erfarenhet hjälper vi dig med:

Vad får du ut av marketplace?

Du når ut till fler potentiella kunder genom att synas på en välkänd plattform, som exempelvis Zalando – i bästa fall i större delen av världen. Att synas på en bekant plattform ökar förtroendet för ditt varumärke. Du kan själv välja om du vill samarbeta med en plattform där du fortfarande har kontroll över affärerna eller lämna över ansvaret till din marketplace. I slutändan ökar du försäljningen. Och fler kanske frågar var dina kunder har köpt sina tröjor.


”Digitala marknadsplatser är populärt bland konsumenter globalt och är en distributionskanal i stark strukturell tillväxt. Allt fler varumärken ser i dag möjligheter kring att inkludera marknadsplatser som en del i sin kanalstrategi.” //Jascha Trygg