Möt Håkan - vår nya kundansvarige

Bakgrund i IT-branschen

Håkan är van vid att arbeta i en föränderlig bransch och passar väl in i Reaktions team.
–  Jag har alltid jobbat med försäljning och tycker det ska bli jättekul att komma tillbaka till marknadsförings- och reklambranschen efter att ha varit i IT-branschen de senaste åren, berättar han.
 

Analys, data- och målgruppsspecialist

Håkan kommer senast från IT-konsultbolaget DEK Technologies där han jobbat som Konsultchef med ansvar för försäljning av distribuerade utvecklingsteam från Sverige och Vietnam, till kunder med behov av proffsig mjukvara och testning i agil förpackning. Håkan har även jobbat på InsightOne och Experian med marknadstjänster som kunddata, analys, målgrupper och marketing automation – något som också är hans specialområde. 

 

Erbjuder smarta verktyg

Håkan fram emot är att hjälpa kunderna att bli bättre i sina marknadsföringsaktiviteter genom att jobba med smarta verktyg och personer. 
– Jag ser extra mycket fram emot att arbeta på Reaktion, som har så spetsig kompetens i hela kommunikationskedjan, berättar han.
 

Tennis och padel

När Håkan är ledig spelar han tennis och har även börjat med den nya folksporten padel, vilket han verkligen gillar. När tillfälle ges cyklar han mountainbike i skogarna runt Nacka.

 

Kontakta Håkan på håkan.nilsson@reaktion.se