Inspirationsfrukost med Anders Hansen

Medicinen mot stress, receptet för en mer snabbtänkt hjärna och lösningen för att hålla kreativiteten och minnet på topp med en och samma metod? Välkommen till Reaktion Minds den 3 oktober.


-"Det är inte bara din hjärna som styr dig – det är i hög grad du som styr hur din hjärna fungerar genom det du gör, säger Anders Hansen. Han är forskaren och författaren bakom bland annat boken "Hjärnstark" som handlar om hur motion påverkar din hjärna. Han har också skrivit "Skärmhjärnan", om vad vårt ständigt uppkopplade liv får för konsekvenser för våra hjärnor.


Passa på att lyssna på Anders Hansen på Reaktion Minds torsdagen 3/10.
Reaktion Minds är gratis, men antalet platser är begränsat. Anmäl dig nu direkt via formuläret längre ner. Först till kvarn.
 

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan idag via formuläret längre ner.

Tid & plats:
Reaktion, Industrigatan 4C, 7 tr
Torsdag 3/10 kl 8-9.30 
Frukost dukas upp från 8 och föreläsningen startar 8.30. 


Om Anders

Anders Hansen är överläkare i psykiatri och har fått stort genomslag om sina teorier baserade på den senaste forskningen om hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa. Anders har skrivit böckerna “Hälsa på recept”, “Hjärnstark” och “Skärmhjärnan”. Han på senare tid medverkat i Skavlan och en rad olika program samt gjorde i juni ett uppskattat sommarprat. I höst ser du honom i SVT:s nya serie "Din hjärna". 


Här kan du lyssna på Anders sommarprat: Sommar i P1, Anders Hansen
SVT:s nya serie med Anders Hansen: Din hjärna

Inspirationsfrukost Anders Hansen